Katkarapu artisokilla

Paista sipulit ja herkkusienet about 5min.

lisää kanaliemi (voi olla v. viiniä), artisokat 8kpl, ruohosipulia, ja paprikat ja lämmitä muutama min. Lisää katkat ja laita kansi päälle ja anna hautua 3-4min.

Mausta suolalla, pippurilla, sitruunalla ja persiljalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Artisokka vedessä (Lidl)1262g391kcal22.7g75.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)421g114kcal5.5g20.2g0.8g7.2g
Kanaliemi laimennettu 351g35kcal0.9g1.5g2.8g0.1g
Herkkusieni 351g56kcal7.4g1.1g1.2g5.3g
Chili paprika punainen70g28kcal1.4g6.3g0g0g
Paprika punainen 175g51kcal1.6g7.9g0.7g3.3g
Keskikokoinen katkarapu (Rainbow), annos 180g1262g884kcal189.3g0g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7784g3117kcal457.6g225.4g28.6g31.8g
Valittu annoskoko3892g1558kcal228.8g112.7g14.3g15.9g
Annoskoko puolitettuna1946g779kcal114.4g56.4g7.2g8g
Arvot/100g100g40kcal5.9g2.9g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207280