Sipuli-makkaramunakas

1. Sekoita kananmunat, smetana, oliiviöljy
2. Lisää 1/4 tl suolaa, pari rouhaisua pippuria
3. Kuullota sipuli ja makkara
4. Säädä levy puoliteholle (1-9: 3)
5. Siirrä sipuli ja makkara syrjään, kaada munakas pannulle
6. Odota pari minuuttia kunnes pohja on hieman hyytynyt ja levitä sipuli-makkaratäyte päälle
7. Peitä kannella, anna hautua 4-7 minuuttia kunnes munakas hyytyy

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1929g2751kcal241.1g5.8g197.7g0g
Smetana, Valio, hyla351g1368kcal7g8.8g147.3g0g
Sipuli (kuorittu)701g189kcal9.1g33.7g1.4g11.9g
Huiluntuhti-grillimakkara (Kivikylä), annos 100g701g1641kcal79.2g3.5g154.3g0g
Oliiviöljy 210g1860kcal0g0g210.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7784g15618kcal672.8g103.6g1422.2g23.8g
Valittu annoskoko3892g7809kcal336.4g51.8g711.1g11.9g
Annoskoko puolitettuna1946g3905kcal168.2g25.9g355.6g6g
Arvot/100g100g201kcal8.6g1.3g18.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238392