JK1903 Makkara-makaronilaatikko

Keitä makaronit kypsiksi.

kuutioi makkara ja sipuli.

Kypsennä pannussa molemmat, lisää valutettu makaroni.

Tee maidosta ja kanamunista seos ja lisää mausteet.

Suolaa on tarpeeksi joten ole varovainen sen kanssa.

laita uuniin 200 astetta kansipäällä 20 min.
Ota kansi pois ja lisää juusto ja paista 20 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, Torino ruispasta plus420g1342kcal50.3g264.3g10.1g50.3g
Pasta, fusilli tricolore, Rainbow (75g)280g968kcal33.6g198.6g4.5g22.9g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g47g420kcal0g0g46.6g0g
Uunilenkki 400g (Atria), annos 400g932g1585kcal74.6g79.2g102.5g0g
Sipuli (kuorittu)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Valkosipuli 35g38kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Kananmuna keitetty, keskikoko 55g256g367kcal32g0.8g26.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1398g461kcal46.1g68.5g0g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g408g1591kcal118.3g8.2g118.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7784g13605kcal718.4g1261.8g617.6g151.8g
Valittu annoskoko3892g6802kcal359.2g630.9g308.8g75.9g
Annoskoko puolitettuna1946g3401kcal179.6g315.5g154.4g38g
Arvot/100g100g175kcal9.2g16.2g7.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431497