Jauheliha-papukeitto

Paista jauheliha pannulla ilman rasvaa.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää tomaattimurska.

Huuhtele pavut.

Lisää pavut, jauheliha, juurekset ja kasvisliemikuutio kattilaan.

Keitä noin 45 min. Mausta ja nauti.

Mausteeksi esimerkiksi persiljaa tai muita tuoreita yrttejä.

Resepti kopioitu KG-lehdestä ja muunnettu mun ruokavalioon sopivaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Avariella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl21g189kcal0g0g21g0g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 561g827kcal120.6g0g38.1g0g
Vesi1543g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 561g165kcal3.1g29.7g1.1g10.7g
Kidneypapu keitetty 100g323g307kcal22.3g47.1g1.6g22.3g
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g323g307kcal22.6g48.4g3.2g25.8g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 561g191kcal6.2g30.3g1.1g16.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7784g3971kcal349.6g311g132.2g150.2g
Valittu annoskoko3892g1985kcal174.8g155.5g66.1g75.1g
Annoskoko puolitettuna1946g993kcal87.4g77.8g33.1g37.6g
Arvot/100g100g51kcal4.5g4g1.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71179