Punainen linssipata

Kuullota sipulit öljytilkassa.

Lisää huuhdotut linssit ja paahda, sitten vesi, liemikuutio ja tomaattimurska (yrtti tai valkosipuli).

Anna hautua 15-20 min. Lopuksi lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta yrteillä esim.

oregano, basilika ym. Itse lisään hyppysellisen kuivattua lehitkaalia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green526g1709kcal126.2g257.7g5.3g63.1g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1297g454kcal13g88.2g6.5g18.2g
Kasvisliemikuutio vähäras. (Maggi)0g0kcal0g0g0g0g
Vesi1403g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha351g582kcal66.6g0g35.1g0g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Lehtikaali 140g56kcal4.8g5.7g0.8g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7784g5697kcal425.8g720g96.2g174.2g
Valittu annoskoko3892g2849kcal212.9g360g48.1g87.1g
Annoskoko puolitettuna1946g1424kcal106.5g180g24.1g43.6g
Arvot/100g100g73kcal5.5g9.2g1.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90012