Muikkupata

500 g Muikkua (raaka)
250 g savupekonia (paistettu/raaka)
100 g sipulia (kuorittu)
1dl Valkoviiniä (kuiva)
18 g suolaa (ohjeessa, mutta oman maun mukaan)
noin 6 g mustapippuria.

Elikäs.

Ensin vuoalle pohjalle muikkua ja suolaa, väliin savupekonia ja sipulia.

Tätä niin kauan, kunnes tavara loppuu.

Tämän jälkeen valkoviiniä kivasti ja mustapippuria.

Uuniin noin 175 asteeseen, tunniksi.

Jos kala vaikuttaa vielä vähän raa'alta, niin kauemmin.

Seurailla kannattaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Paulatha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 2000g2150kcal381.2g0g68g0g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g1000g3030kcal190g5g250g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Valkoviini kuiva 400g274kcal1.2g2.4g0g0g
Suola, annos 3g72g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 24g67kcal2.6g9.2g0.8g6.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7792g11259kcal1160.4g71.6g639.2g26.4g
Valittu annoskoko3896g5630kcal580.2g35.8g319.6g13.2g
Annoskoko puolitettuna1948g2815kcal290.1g17.9g159.8g6.6g
Arvot/100g100g145kcal14.9g0.9g8.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293794