Lämpimät pekonijuustoleivät

Tehosekoittimella tomaatti, kuorittu sipuli ja pekoni rakeiseksi mössöksi.

Lisää juustoraaste ja sekoita hyvin.

Asettele paahtoleipäviipaleet (6 kpl) leivinpaperilla peitetylle uunipellille ja jaa mössö tasaisesti kaikkien leipien päälle.

Paista uunissa noin 10 min 225C:n lämpötilassa.

Tarjotaan lämpimänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Citrine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahampaahto rainbow (Rainbow), annos 22g14g30kcal1g5.8g0.1g0.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g7.6g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g5.8g15kcal1.7g0.1g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Savupekoni, raaka (Järvi-suomen portti), annos 13g4.3g16kcal0.5g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g131kcal6.6g13.2g5.2g2g
Valittu annoskoko39g65kcal3.3g6.6g2.6g1g
Annoskoko puolitettuna20g33kcal1.7g3.3g1.3g0.5g
Arvot/100g100g167kcal8.5g16.9g6.7g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150578