Couscous-juustosalaatti

Kypsennä couscous tai burgur ohjeen mukaan.

Laita veteen kasvisliemikuutio.

Pilko tomaatit ja kurkut juliennesuikaleiksi tai pikkusormenpään kokoiseksi palaseksi.

Pilko persilja, rucola ja halutessasi esimerkiksi ruukullinen basilikaa tai korianteria.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi pippurilla tai tarjoa salaatti maukkaalla vinegrettikastikkeella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Couscous, keitetty, annos 100g7.5g27kcal1.1g5.3g0.2g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g9g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kurkku,tuore 100g11g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Persilja 2.3g0.6kcal0g0g0g0.2g
Rucola, lautaselinen n. 30g1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g1.1g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g5.6g16kcal1.1g0g1.3g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g96kcal4.8g12g3.2g1g
Valittu annoskoko39g48kcal2.4g6g1.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g24kcal1.2g3g0.8g0.3g
Arvot/100g100g123kcal6.1g15.3g4.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430352