Protskumuffarit

Kuivat aineet sekaisin, lisätään keltuainen ja vettä sen verran, että seoksesta tulee taikinamainen.

Vaahdotetaan valkuaiset, sekoitetaan seokseen.

Vadelmat (tai muut marjat) voi lisätä taikinaan (suositeltavaa, valmiista muffinsista tulee kosteampi) tai sitten ripotella päälle sen jälkeen kun seos on jaettu muffinsivuokiin.

Uunissa 225 asteessa niin kauan kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Miina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.8g6.6kcal0g0g0.8g0g
Vadelma 15g6.2kcal0.2g0.6g0.1g0.6g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.5g6kcal0g1.5g0g0g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe0.8g2.2kcal0g0.4g0g0.3g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 3g8.6kcal0.5g0g0.8g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 9g3.8kcal0.9g0g0g0g
Hera80 toffee (Fast), annos 35g4.5g19kcal3.5g0.3g0.4g0g
Pikakaurahiutale Pirkka (luomu)4.5g16kcal0.6g2.5g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g136kcal11.4g10.6g4.8g1.8g
Valittu annoskoko39g68kcal5.7g5.3g2.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna20g34kcal2.9g2.7g1.2g0.5g
Arvot/100g100g174kcal14.6g13.6g6.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101177