Virolainen kaalisalaatti

Raasta kaali ja porkkana ja laita ne 5 l teräskattilaan.

Suokaloi valkosipulinkynnet ja sekoita ne sekä öljy raasteen joukkoon.

Kiehauta vesi, sokeri, (meri) suola ja etikka.

Kaada liemi raasteen joukkoon, sekoita ja peitä kannella.

Anna jäähtyä, tölkitä ja säilytä kylmässä.

Salaatti säilyy viileässä viikkoja.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2754 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 14g3.9kcal0.2g0.6g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.1g2kcal0g0.4g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 1.4g0.5kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.2g4.9kcal0g1.2g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g34kcal0.4g4.4g1.2g1g
Valittu annoskoko39g17kcal0.2g2.2g0.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g9kcal0.1g1.1g0.3g0.3g
Arvot/100g100g44kcal0.5g5.6g1.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101976