Soijanakko-papupata

Kuutioi kuoritut perunat ja keitä ne lähes kypsiksi suolalla maistetussa vedessä.

Kaada pavut, pilkottu purjo sekä paloitellut nakot perunoiden sekaan.

Lisää mausteet ja anna padan hetki hautua kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow10g8.5kcal0.5g1.5g0.1g0.5g
Soijanakki, hälsans kök7.5g18kcal1.4g0.5g1.2g0g
Purjosipuli 3.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 10g7.6kcal0.2g1.6g0g0.1g
Vesi7.5g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g71kcal4.4g7.4g2.6g1.4g
Valittu annoskoko39g36kcal2.2g3.7g1.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna20g18kcal1.1g1.9g0.7g0.4g
Arvot/100g100g91kcal5.6g9.5g3.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102794