Riistakäristys pekonilla ja herkkusienillä

Käristetään pannulla voinokareessa pekonit, sipulit ja käristyslihat ja herkkusienet pienissä erissä.

Lisätään mausteet mustapippuri myllystä, 10 kpl murskattuja maustepippureita, teelusikallinen paprikamaustetta, kuivattua valkosipulia myllystä, loraus soijakastiketta, suola.

Rautapataan aineet ja pullollinen olutta ja uuniin 200 C 1/2 h ja lasketaan lämpö 175 C ja haudutetaan tunnin verran.

Tarjoillaan perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Jujaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni (Dulano)3.3g8.4kcal0.6g0.1g0.6g0g
Metsästäjän käristys (Kylmänen), annos 100g16g17kcal3.2g0g0.8g0g
Viipaloituja herkkusieniä (Eldorado), annos 115g4.5g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.3g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Voi vähäsuolainen 0.8g5.7kcal0g0g0.6g0g
Soijakastike 0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g8.7g3.8kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g76kcal8g2g4g0.2g
Valittu annoskoko39g38kcal4g1g2g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g19kcal2g0.5g1g0.1g
Arvot/100g100g97kcal10.2g2.6g5.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107848