Lihamakaronilaatikko

Paista jauheliha silputun sipulin kanssa öljy tilkassa, mausta mustapippurilla ja jauhelihamausteella.

Keitä vesi lisää maustekuutiot ja makaronit.

Keitä n. 7 min. makaronin ei tarvitse olla ihan kypsää.

Kaada keitetyt makaronit liemineen uunivuokaan lisää paistettu jauheliha ja sekoita.

Paista 225° n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g7g12kcal1.4g0g0.7g0g
Torino täysjyvämakaroni, annos 60g7g23kcal1.1g4.3g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio vähärasv.&vähäsuol. Maggi0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g77kcal5g9.2g2.2g0.8g
Valittu annoskoko39g39kcal2.5g4.6g1.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g19kcal1.3g2.3g0.6g0.2g
Arvot/100g100g99kcal6.4g11.7g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108396