Chili con verdura

Kuullota pilkottua sipulia, valkosipulia ja chiliä hetki paprikan kanssa öljyssä.

Lisää valutetut, huuhdellut pavut, tomaattimurska ja kasvisliemikuutio.

Mausta suolalla, pippurilla sekä ripauksella kanelia ja anna kiehua hiljalleen 10 min. Lisää juustoraaste ja hämmennä kunnes juusto on kokonaan sulanut.

Tarjoa riisin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu valkoinen, keitetty 6.7g7.2kcal0.6g0.9g0g0.5g
Ruskea papu suolaliem, Rainbow6.7g5kcal0.4g0.8g0g0g
Paprika keltainen 5.3g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli 2.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g7.2kcal0g0g0.8g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g13g4.7kcal0.2g0.9g0g0.2g
Kasvisliemikuutio 0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Juusto, cheddar 3.2g13kcal0.8g0g1.1g0g
Chili paprika punainen0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g82kcal4.2g6.2g4g1.6g
Valittu annoskoko39g41kcal2.1g3.1g2g0.8g
Annoskoko puolitettuna20g20kcal1.1g1.6g1g0.4g
Arvot/100g100g104kcal5.4g7.9g5.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109884