Raparperivaahto

Kiehauta raparperit, sokeri, vesi ja kardemumma, kaneli, vaniljasokeri pehmeäksi soseeksi.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahtoon jäähtynyt raparperisose.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 14g4.8kcal0.1g0.8g0g0.2g
Sokeri 6g25kcal0g6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.6g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl14g48kcal0.3g0.4g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g163kcal0.8g16.2g10g0.8g
Valittu annoskoko39g81kcal0.4g8.1g5g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g41kcal0.2g4.1g2.5g0.2g
Arvot/100g100g209kcal1g20.8g12.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110891