Herkkujauhelihapihvit (kuitupitoiset)

Turvota vehnäleseitä ja fiberhuskia n. 1 dl:assa vettä.

Sekoita mukaan jauheliha.

Sekoita hyvin, lisää joukkoon muut ainekset ja maun mukaan esim.

jauhelihamaustetta, suolaa, valkosipulisuolaa.

Paista uunissa sopivan ruskeiksi, n. 10-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 31g68kcal5.3g0g5.2g0g
Fiber husk (1rkl=10g)1.2g0.1kcal0g0g0g1g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g1.2g1.7kcal0.2g0.2g0g0.6g
Smetana, Valio, hyla1.2g4.8kcal0g0g0.5g0g
Cuisine, Valkosipuli & yrtit (Creme bonjour), annos 100g1.8g2.6kcal0.1g0g0.2g0g
Sipulikuutiot rainbow2g0.2kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g160kcal11.6g0.4g12.2g3.2g
Valittu annoskoko39g80kcal5.8g0.2g6.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna20g40kcal2.9g0.1g3.1g0.8g
Arvot/100g100g205kcal14.9g0.5g15.7g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117761