Susan banaanikakku

150 g margariinia
1,5 dl sokeria
2 munaa
4-5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1/2 tl suolaa
1/2 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 banaania

1. Vaahdota sokeri ja margariini.

2. Lisää munat yksitellen joukkoon koko ajan hyvin vatkaten.

3. Sekoita kuivat aineet keskenään.

4. Murskaa banaanit haarukalla.

5. Sekoita vaahtoon vuorotellen banaania ja jauhoseosta.

Paista isossa jauhotetussa kakkuvuoassa 170 asteessa n. 50-60 min.
Mausteina voit käyttää myös kanelia ja kardemummaa (jätä pois inkivääri ja neilikka).

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1124 grammaa

Susanstrand
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini (Flora), annos 150g5.2g35kcal0g0g4.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu4.7g6kcal0.5g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g39kcal1.2g7.9g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g13g11kcal0.1g2.3g0.1g0.2g
Sokeri 4.4g18kcal0g4.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g220kcal3.6g30g9.6g1.2g
Valittu annoskoko39g110kcal1.8g15g4.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g55kcal0.9g7.5g2.4g0.3g
Arvot/100g100g283kcal4.6g38.6g12.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122406