Yrjölänpuuro

Suurimoita liotetaan vedessä (2l) noin 8 tuntia, jonka jälkeen systeemi lykätään uuniin (200 C) ja annetaan olla siellä kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Norway
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g2.2g7.1kcal0.2g1.4g0g0.3g
Hirssisuurimo 1dl=80g (keittämätöntä)2.2g7.7kcal0.2g1.5g0.1g0.1g
Tattarisuurimo (Makrobios), annos 50g2.2g7.4kcal0.2g1.6g0.1g0.1g
Kokojyväpikariisi (Pirkka), annos 100g2.2g7.7kcal0.2g1.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 29g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g74kcal1.6g12.4g2g1g
Valittu annoskoko39g37kcal0.8g6.2g1g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g19kcal0.4g3.1g0.5g0.3g
Arvot/100g100g94kcal2g15.9g2.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126874