Muurinpohjaletut - täysmaitoon

10 dl täysmaitoa
2 dl ohrajauhoja
3-4 dl karkeita vehnäjauhoja
2 tl suolaa

Anna taikinan turvota ainakin puoli tuntia, lisää:

4 kananmunaa
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Paistamiseen:
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 22g14kcal0.6g1g0.8g0g
Ohrajauho (Sunnuntai), annos 100g2.8g8.9kcal0.3g1.8g0.1g0.3g
Vehnäjauho, sunnuntai5.6g20kcal0.7g4g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Voi 2.1g16kcal0g0g1.7g0g
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 5g6.3kcal0.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g162kcal4.4g13.6g10.2g1g
Valittu annoskoko39g81kcal2.2g6.8g5.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g41kcal1.1g3.4g2.6g0.3g
Arvot/100g100g208kcal5.6g17.4g13.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128197