Mansikka-raparperipiirakka gluteeniton

Ohjeeseen tulee 1tl ruokasoodaa.

ei löytynyt luettelosta.

Piimä, sokeri, jauhot, sooda ja margariini sekoitetaan.

päälle ripotellaan raparperi ja mansikat.

paista 200 asteessa n. 15-30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Papisto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton HYLA (Valio), annos 100g13g4.7kcal0.5g0.6g0.1g0g
Sokeri 2.9g12kcal0g2.8g0g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 10g35kcal0.6g7.7g0.1g0.1g
Becel olive (Becel), annos 100g2g7kcal0g0.1g0.8g0g
Mansikka 6.7g3.1kcal0g0.6g0g0.1g
Raparperi 4g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g125kcal2.2g24g2g0.6g
Valittu annoskoko39g63kcal1.1g12g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g31kcal0.6g6g0.5g0.2g
Arvot/100g100g160kcal2.8g30.7g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131108