Tonnikalasalaatti

Pilko kasvikset ja fetajuusto.

Sekoita ne tonnikalan joukkon.

Lisää vähän sitruunapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti, suomalainen10g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tuorekurkku, annos 50g15g6.2kcal0.1g0.2g0g0g
Tonnikalaa paloina vedessä, rainbow5.6g5.6kcal1.3g0g0.1g0g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g8g13kcal1.4g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g53kcal5.8g1.2g1.8g0.2g
Valittu annoskoko39g27kcal2.9g0.6g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g13kcal1.5g0.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g68kcal7.4g1.5g2.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134533