Papulinssipata

Keitä pavut ja linssit erikseen pussissa olevien ohjeiden mukaan (eri keittoaika).

Kuullota sipuli ja valkosipuli kevysti öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja keitetyt pavut.

Kuumenna, älä keitä tai linssit menevät puuroksi.

Mausta maun mukaan, esim.

chilillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, 1 prk12g3.2kcal0.1g0.6g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Soijapapu, keitetty, suolaton 18g32kcal2.9g1.3g1.4g1.3g
Linssi, punainen, Go Green5.9g19kcal1.4g2.9g0.1g0.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g4kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g118kcal8.8g9.8g3.8g4.6g
Valittu annoskoko39g59kcal4.4g4.9g1.9g2.3g
Annoskoko puolitettuna20g30kcal2.2g2.5g1g1.2g
Arvot/100g100g151kcal11.3g12.6g4.9g5.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135074