Kirjolohikastike

Kuumalle pannulle oliiviöljyä ja kirjolohisuikaleet.

Kun kypsiä, lisätään ruokakerma ja mausteet.

Annetaan hautua 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Ammie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet creme fracice marinoitu (Apetit), annos 300g18g35kcal2.5g0.4g2.6g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g15g8.8kcal0.1g0.7g0.6g0.1g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.6g5.3kcal0g0g0.6g0g
Tilli mauste0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g99kcal5.2g2.2g7.6g0.2g
Valittu annoskoko39g50kcal2.6g1.1g3.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g25kcal1.3g0.6g1.9g0.1g
Arvot/100g100g127kcal6.6g2.8g9.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138565