Kaura-omena-banaanipaistos

KAURA-OMENA-BANAANIPAISTOS

120 g omenaa
120 g bamaani
1 tl kanelia
100 g voita tai margariinia
50 g sokeria
3 dl kaurahiutaleita


Kuori ja lohko omenat.

Lado omenalohkot voideltuun vuokaan.

Ripottele päälle kanelia.

Sulata kattilassa rasva ja sekoita joukkoon sokeri ja kaurahiutaleet.

Levitä seos omenalohkojen pinnalle.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia eli kunnes omenalohkot tuntuvat pehmeiltä.

Tarjoa vaniljakastikkeen kanssa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g9g3kcal0g0.6g0g0.2g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g9g7.5kcal0.1g1.6g0g0.2g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen7.5g54kcal0g0g6g0g
Sokeri 3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)9g33kcal1.3g4.9g0.7g1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g233kcal2.8g23.4g13.4g2.8g
Valittu annoskoko39g117kcal1.4g11.7g6.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna20g58kcal0.7g5.9g3.4g0.7g
Arvot/100g100g297kcal3.6g29.8g17.1g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144864