Lihamakaroonilaatikko, pieni

Keitä 4dl makaronia ja paista 400g jauheliha.

Lisää sipuli jauheliha joukkoon paistamisen loppupuolella.

Mausta oman maun mukaan.

Tee munamaito 4,5dl maitoa ja kaksi munaa.

Lisää suola ja pippuri.

Rasvaa vuoka ja sekoita ainekset vuokaan.

Paista uunin alatasolla 200 asteessa yksi tunti.

Syö ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllyn paras makarooni, 100g3.8g13kcal0.5g2.6g0.1g0.1g
Atria kevyt jauheliha20g34kcal3.8g0g2g0g
Kananmuna kuoreton 2.5g3.6kcal0.3g0g0.3g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 13g3.3kcal0.4g0.4g0g0g
Becel kevyt kasvirasvalevite 38% omega 3&6, annos 10g0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g109kcal10g6g4.8g0.2g
Valittu annoskoko39g55kcal5g3g2.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g27kcal2.5g1.5g1.2g0.1g
Arvot/100g100g140kcal12.8g7.7g6.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147507