Uunilohi kermainen

Mausta lohifileet uunivuoassa, lisää silputtu tilli ja kipparikerma.

Paista uunissa 200 asteessa noin 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 26g50kcal4.8g0g3.4g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g11g12kcal0.2g0.4g1.1g0g
Tilli, tuore 2.6g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g125kcal10.2g0.8g9g0.2g
Valittu annoskoko39g63kcal5.1g0.4g4.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g31kcal2.6g0.2g2.3g0.1g
Arvot/100g100g160kcal13g1g11.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150676