Rukiiset rieskat

Yhteishyvän ruokamaailman ohje1/201

0. Sekoita kaikki keskenään ja taputtele 4 pyöreää rieskaa pellille.

Paista 225 asteessa 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Tarjatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)19g6kcal0.6g0.9g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Pikakaura+kuitu (Myllyn paras), annos 40g9g31kcal1.5g4.6g0.7g1.3g
Ruisjauho kokojyväjauho 6.8g21kcal0.6g3.8g0.1g0.9g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 1g3.3kcal0.3g0.1g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g178kcal6g18.8g8.2g5g
Valittu annoskoko39g89kcal3g9.4g4.1g2.5g
Annoskoko puolitettuna20g45kcal1.5g4.7g2.1g1.3g
Arvot/100g100g229kcal7.7g24.1g10.5g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152528