Dweian kinkkumunakas

Kuumenna öljy pannulla.

Vatkaa kananmunat rikki ja sekoita joukkoon vesi.

Mausta seos suolalla ja mustapippurilla.

Kaada seos pannulle ja anna hyytyä hetki.

Ripottele kinkkusuikaleet munakkaan päälle ja anna edelleen hyytyä.

Kun munakas on kiinteä ja pinnalla ei ole 'juoksevaa' kanamunaa, taita munakas keskeltä kahti päällekkäin ja tarjoile kuumana.

Väliin voi lisätä myös esim.

parmesanjuustoa (joka nyt ei laihduttajalle ehkä niin hyvin sovellu :) .

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Dweian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 22g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Vesi5g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kinkkusuikale Pirkka10g10kcal1.8g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g108kcal9.2g0.6g8g0g
Valittu annoskoko39g54kcal4.6g0.3g4g0g
Annoskoko puolitettuna20g27kcal2.3g0.2g2g0g
Arvot/100g100g138kcal11.8g0.8g10.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153458