Broileria pekoninyytiss

Ota rintafileet ajoissa huoneenlämpöön.

Hiero niihin currytahnaa joka puolelle, tai kiehauta currymaustetta voissa ja käytä sitä.

Levitä pekonisuikaleet uunivuokaan, ja laita fileet niiden päälle.

Ripottele fileiden päälle homejuustoa.

Käännä pekonisuialeiden päät fileiden päälle.

Uuni 180 astettan. 45 min. Tarjoile esim.

höyrytettyjen parsakaalipalojenja ruusukaalien kanssa valkosipulivoisulan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 26g28kcal6g0g0.4g0g
Currytahna punainen2.1g5.4kcal0g0.2g0.5g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]8.9g30kcal1.1g0g3.3g0g
Aurajuusto2.1g7.1kcal0.4g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g141kcal15g0.4g9.6g0g
Valittu annoskoko39g70kcal7.5g0.2g4.8g0g
Annoskoko puolitettuna20g35kcal3.8g0.1g2.4g0g
Arvot/100g100g180kcal19.2g0.5g12.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153996