Mailon pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää ensin suola ja öljy ja sitten jauhoja vähän kerralla.

Kohota.

Jos käytät kuivahiivaa, sekoita 1 pss pieneen määrään jauhoja.

Kaulitse sopivankokoiseksi ja muotoile pellille.

Täytä mielesi mukaan.

Paista 200 asteessa, kunnes juusto saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 578 grammaa

Alppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 2.3g1.7kcal0.3g0g0g0.2g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 22g75kcal2.2g15.4g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g171kcal5g30.8g2.4g2g
Valittu annoskoko39g86kcal2.5g15.4g1.2g1g
Annoskoko puolitettuna20g43kcal1.3g7.7g0.6g0.5g
Arvot/100g100g219kcal6.4g39.5g3.1g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154049