Kaali-jauhelihapata

Pilko ja keitäkasvikset.

Kuullota sipulit pannulla voissa ja lisää ja ruskista jauheliha.

YHDISTÄ JA MAUSTA MUSTAPIPPURILLA.

HAUDUTA JOTTA MAUT YHDISTYVÄT.

TARKISTA SUOLA

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali16g3.5kcal0.2g0.6g0g0.3g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 16g37kcal3.1g0g2.8g0g
Purjosipuli 1.6g0.4kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Sipuli, tuore4.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g91kcal6.8g1.6g6.4g0.8g
Valittu annoskoko39g45kcal3.4g0.8g3.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g23kcal1.7g0.4g1.6g0.2g
Arvot/100g100g116kcal8.7g2.1g8.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156932