The masters of Makaronilaatikko

Keitä makaronit 2 litrassa vettä ~10 min
Paista jauheliha ja sipuli
Sekoita jauheliha, sipulit ja makaroni keskenään

Sekoita munamaito

Laita vuokaan kerroksittain makaronijauheliha / tomaatti/ makaronijauheliha jne.

Uuniin 200 ~45min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen16g5.1kcal0.5g0.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu4.1g5.1kcal0.4g0g0.4g0g
Naudanjauheliha 10% (Kotimainen), annos 700g7.7g13kcal1.5g0g0.8g0g
Oltermanni, perinteinen1.4g5kcal0.3g0g0.4g0g
Herkkusieniä viipaleina (Xtra), annos 230g2.6g0.5kcal0.1g0g0g0g
Torino makarooni/raisio(400g)7.7g27kcal1g5.3g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g112kcal7.6g12.2g3.6g0.4g
Valittu annoskoko39g56kcal3.8g6.1g1.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g28kcal1.9g3.1g0.9g0.1g
Arvot/100g100g144kcal9.7g15.6g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=159584