Ruispuuro

Vatkaa ruisjauhot kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen.

Hauduta puuro kypsäksi välillä sekoittaen.

Kypsymisaika 45-60 minuuttia.

Tarjoa puuro maidon tai voisilmän kanssa tai marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Jattilainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi30g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho Pirkka9g27kcal0.9g5.5g0.2g1.3g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g55kcal1.8g11g0.4g2.6g
Valittu annoskoko39g27kcal0.9g5.5g0.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna20g14kcal0.5g2.8g0.1g0.7g
Arvot/100g100g70kcal2.3g14.1g0.5g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=159742