Kikhernesalaatti

Valuta kikherneet ja kaada kulhoon.

Lisää rypsiöljy, raasta päälle parmesanjuustoa n. ruokalusikallinen ja mausta sitruunamehulla.

Sekoita ja anna maustua kylmässä pari tuntia.

Tarjoa lisukkeena kalalle tai lihalle tai salaatin osana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne (Gogreen), annos 100g35g37kcal2.8g5g0.7g3.5g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g1.9g7.2kcal0.6g0g0.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g112kcal6.8g10g5g7g
Valittu annoskoko39g56kcal3.4g5g2.5g3.5g
Annoskoko puolitettuna20g28kcal1.7g2.5g1.3g1.8g
Arvot/100g100g143kcal8.7g12.8g6.4g9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164308