Omenapiirakkaa pellillinen

Vaahdota munat ja sokerit.

Lisää sulatettu margariini, jauhot, joihin sekoitettu leivinjauhe ja kerma.

Kaada taikina leivinpaperilla suojatulle pellille ja laita kuoritus ja viipaloidut omenat taikinan päälle.

Ripottele omenoiden päälle fariinisokeria.

Paista 200 asteessa 1/2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 4.3g18kcal0g4.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g2.9kcal0g0.7g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)5.8g7.3kcal0.6g0g0.5g0g
Margariini, 60%, Rainbow1.5g8kcal0g0g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.8g10kcal0.3g2g0g0.1g
Sämpyläjauho (1dl = 70g) (Rainbow), annos 70g2.9g10kcal0.3g1.9g0.1g0.2g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl2.9g2.5kcal0g0.1g0.2g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 17g6.7kcal0g1.4g0g0.3g
Fariinisokeri0.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g133kcal2.4g21.8g3.4g1.2g
Valittu annoskoko39g67kcal1.2g10.9g1.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g33kcal0.6g5.5g0.9g0.3g
Arvot/100g100g171kcal3.1g28g4.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173006