Elovena leipä

42 asteiseen veteen kaurahiutaleet ja kuivahiiva.

Sekoita loput aineet ja levitä jauhotetuin kävin pellille leivinpaperin päälle.

Anna kohota 40 minuuttia ja paista 200 asteessa n 20 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 4.4g15kcal0.4g2.6g0.2g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea 13g46kcal1.4g9.3g0.2g0.5g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g157kcal3.6g24.6g4.4g2g
Valittu annoskoko39g79kcal1.8g12.3g2.2g1g
Annoskoko puolitettuna20g39kcal0.9g6.2g1.1g0.5g
Arvot/100g100g202kcal4.6g31.6g5.7g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173098