Sima

Keitä puolet vedestä.

Lisää sokerit ja sekoita kunnes sokerit ovat sulaneet.

Lisää loput vedestä.

Lisää sitruunoista puristettu mehu.

Lisää hiiva 40asteiseen veteen.

Pullota 1-2 vrk:n kuluessa.

Sima on valmista viikon kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi34g0kcal0g0g0g0g
Fariinisokeri2.1g8.6kcal0g2.1g0g0g
Sokeri 2.1g8.6kcal0g2.1g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g35kcal0g8.4g0g0g
Valittu annoskoko39g17kcal0g4.2g0g0g
Annoskoko puolitettuna20g9kcal0g2.1g0g0g
Arvot/100g100g45kcal0g10.8g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176464