Pippurimakaroonilaatikko

Paista jauheliha..

Keitä vesi ja lihaliemi.

Sulata joukkoon tuotejuusto.

Sekoita aineet vuokaan ja liemi päälle.

Uuni 175 astetta ja n 45 minuuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g7.7g27kcal1g5.3g0.1g0.2g
Paistijauheliha 10%7.7g13kcal1.5g0g0.8g0g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%2.9g4.9kcal0.2g0g0.4g0.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.4g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g95kcal5.6g11.2g2.8g0.8g
Valittu annoskoko39g47kcal2.8g5.6g1.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g24kcal1.4g2.8g0.7g0.2g
Arvot/100g100g121kcal7.2g14.3g3.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177145