Raparperipiirakka (karppi)

Voi ja makeutusjauhe sekoitetaan.

Lisätään muna ja vispataan, kunnes vaalenee.

Lisätään keskenään sekoitetut mantelijauhot/leivinjauhe/kookoshiu
taleet.

Sekoitetaan hyvin.

Esipaistetaan 175 asteessa n. 10 min. Lisätään päälle rahka-partaäijäseos (kaakaojauheen voi jättää poiskin) sekä pinnalle raparperejä+makeutusta oman maun mukaan (alunperäinen ohje oli tehty omenasta).

Paistetaan vielä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g5.9g36kcal1.2g0.4g3.2g0g
Kookoshiutale 2g13kcal0.2g0.1g1.3g0.3g
Kananmuna kuoreton 3g4.2kcal0.4g0g0.3g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)7.4g53kcal0g0g5.9g0g
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g4.9g2.9kcal0.4g0.2g0g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)4.9g6.2kcal0.2g0.2g0.5g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g1.5g5.6kcal0g1.4g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Raparperi 8.9g3kcal0.1g0.5g0g0.1g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten0.2g0.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g250kcal5.2g6g22.6g0.8g
Valittu annoskoko39g125kcal2.6g3g11.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g63kcal1.3g1.5g5.7g0.2g
Arvot/100g100g322kcal6.7g7.7g29g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=179904