Kar-pata

Ota paistipussi (0-3 kg) ja aloita täyttäminen raa'alla lihalla.

Ripottele päälle merisuolaa ja halutessasi pippuria.

Pilko juurekset isoiksi paloiksi (2*2cm) ja lisää lihan päälle.

Lisää loput ainekset: valutetut pavut, hillosipulit ja yhteen sekoitettu tomaattipyre ja oliiviöljy.

Sulje pussi ja tee pieni reikä päälle.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Alkuperäinen ohje sisälsi karjalanpaistilihoja, mutta niitä ei ollut meidän kaupassa, joten varioin :D .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g17g20kcal2.8g0.3g0.8g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g6.5g4.9kcal0.4g0.8g0g0g
Hillosipulisäilyke 1.7g0.8kcal0g0.2g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Porkkana 3.2g1kcal0g0.2g0g0.1g
Lanttu 4.9g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g81kcal6.8g4.2g3.8g0.4g
Valittu annoskoko39g41kcal3.4g2.1g1.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g20kcal1.7g1.1g1g0.1g
Arvot/100g100g104kcal8.7g5.4g4.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182457