Kananmunasalsa

Sekoita ruokajogurttiin paprikaraaste.

Silppua joukkoon valkosipulinkynnet.

Lisää purjo (1 dl), tilli (1 rkl) ja sinappi (2 tl). Sekoita ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Silppua kananmunat viipaloimalla ne munaleikkurilla kahteen kertaan.

Lisää kananmunasilppu lopuksi seokseen.

Levitä kananmunasalsa laakealle lautaselle.

Leikkaa päälle vähäsuolaista silliä.

Koristele tillillä.

Tarjoa perunoiden ja sillin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokajogurtti Valio15g13kcal0.7g0.7g0.9g0g
Paprika vihreä 3.7g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Purjosipuli 3g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sinappi 0.7g1kcal0g0.1g0g0g
Tilli, tuore 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 16g23kcal2.1g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g79kcal5.8g2g5.2g0.4g
Valittu annoskoko39g39kcal2.9g1g2.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g20kcal1.5g0.5g1.3g0.1g
Arvot/100g100g101kcal7.5g2.6g6.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185251