Tex-mex kesäkurpitsavuoka

Pese kesäkurpitsa ja viipaloi se. Kuori ja leikkaa (3 isoa) perunat ohuiksi viipaleiksi.

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.

Paista pannulla sipulit ja jauheliha kypsiksi.

Lisää pannulle mausteseos ja tomaattimurska.

Anna kastikkeen hautua noin 5 minuuttia.

Voitele uunivuoka ja lado sinne vuorotellen kesäkurpitsa- ja perunaviipaleita, jauhelihakastiketta ja juustoraastetta.

Jätä päällimmäiseksi kerrokseksi kastiketta ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Mervik72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 10g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 4.8g3.7kcal0.1g0.7g0g0g
Sipuli 0.1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.3g3kcal0g0g0.3g0g
Tomaattimurska 12g3.5kcal0.1g0.6g0g0.2g
Polar 15% juustoraaste (150g)2.4g6.3kcal0.7g0g0.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha10g16kcal1.8g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g68kcal5.6g3g3.4g0.6g
Valittu annoskoko39g34kcal2.8g1.5g1.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g17kcal1.4g0.8g0.9g0.2g
Arvot/100g100g88kcal7.2g3.8g4.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190200