Kebab-liha

Sekoita mausteet öljyyn tasaiseksi tahnaksi.

Sekoita käsin vaivaten tahna ja jauheliha keskenään, niin että ilma puristuu pois.

Muotoile makkaratangon muotoiseksi ja pakkaa tiiviisti folioon.

Paista uunissa 100 asteessa noin 3-4tuntia.

Anna vetäytyä vähintään 15min.

Vuole veitsellä ohuiksi siivuiksi ja käytä uunissa pellillä grillivastuksen alla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 1.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 36g46kcal7.4g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g127kcal14.8g0.8g7.2g0.4g
Valittu annoskoko39g64kcal7.4g0.4g3.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g32kcal3.7g0.2g1.8g0.1g
Arvot/100g100g163kcal19g1g9.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197200