Punajuurijauhelihalaatikko

Paista jauheliha ja keitä riisiä puolessa litrassa vettä noin 10 minuuttia.

Kuori ja raasta punajuuret.

Sekoita paistettu jauheliha, keitetty riisi ja raastetut punajuuret keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Kaada päälle munamaito ja paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Annuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihakastike, ruskea kastike, sika-nauta, rasvaa 12g17kcal1.1g0.2g1.2g0g
Punajuuri 14g5.5kcal0.1g1g0g0.4g
Riisi puuroutuva 3.7g13kcal0.2g2.8g0g0.1g
Oliiviöljy 0.6g5.1kcal0g0g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 1.6g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Kevytmaitojuoma7.2g2.8kcal0.2g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g90kcal3.6g8.4g4.2g1g
Valittu annoskoko39g45kcal1.8g4.2g2.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g23kcal0.9g2.1g1.1g0.3g
Arvot/100g100g116kcal4.6g10.8g5.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198878