Mandariinikana kastike

Kuulota sipuleita tilkassa öljyä ja lisää kanasuikaleet.

Paista kana kypsäksi ja lisää ruokakerma.

Keitä kastiketta hetki kasaan ennen punaisen balsamicon lisäämistä.

Tarkista maku.

Ja lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Hennuli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet mand.marin. (paistettu) Paistettu (Hk), annos 100g20g36kcal5g0.6g1.6g0g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g14g16kcal0.4g0.7g1.3g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 0.7g6kcal0g0g0.7g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g1g1.1kcal0g0.2g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g122kcal10.8g3.4g7.2g0.4g
Valittu annoskoko39g61kcal5.4g1.7g3.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g31kcal2.7g0.9g1.8g0.1g
Arvot/100g100g156kcal13.8g4.3g9.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202117