Jauheliha-kaalipaistos (vhh)

400g jauhelihaa
puolikas keräkaali
2 punaista chiliä
4 valkosipulin kynttä
30g voita
öljyä paistamiseen

(Chilin ja valkosipulin määrä makuasioita.)

Paista jauheliha öljyssä ja mausta.

Lisää ruskistuneeseen jauhelihaan silputtu kaali ja chili sekä puserra joukkoon valkosipuli.

Hauduta kannen alla noin 15min ja lisää voi.

Variaatioita:

- Syö turkkilaisen jogurtin kanssa, lievittää myös tulisuutta.

- Voin voi lisätä myös ennen haudutusta ja voin määrällä voi säädellä tulisuutta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 532 grammaa

Cowpee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 15g33kcal2.6g0g2.5g0g
Keräkaali, 100g18g4.4kcal0.2g0.6g0g0.4g
Chili paprika punainen3.3g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g1g9kcal0g0g1g0g
Voi 1.1g8kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g112kcal5.8g2g8.8g0.8g
Valittu annoskoko39g56kcal2.9g1g4.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g28kcal1.5g0.5g2.2g0.2g
Arvot/100g100g143kcal7.4g2.6g11.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214472