Kana-Kasvis-Kastike

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää kanat.

Ruskista kanoja tovi ja heitä sekaan paprikat ja tomaatit.

Lisää myös herkkusienet.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Ainesten ollessa suunnilleen kypsiä lisää kerma sekä paseerattu tomaatti.

Kastikkseeseen saa lisää makua liuottamalla yhden kanaliemikuution veteen ja lisäämällä sen ennen kermaa ja paseerattua tomaattia.

Hauduta kastiketta lopuksi hetken aikaa.

Valmistus vie noin 15 min. Lisukkeeksi sopii pasta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Janizpl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g14g15kcal3.2g0g0.2g0g
Paprika, punainen4.3g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g4.6g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen5.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Herkkusieni säilyke 3.3g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Ruokaöljy keskiarvo 0.6g5kcal0g0g0.6g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P4.6g2.7kcal0g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g55kcal6.8g1.8g2g0.6g
Valittu annoskoko39g27kcal3.4g0.9g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g14kcal1.7g0.5g0.5g0.2g
Arvot/100g100g70kcal8.7g2.3g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219855