Punacurrykana

N. 500g kanan rintafilettä palasina
2 rkl punaista currytahnaa
250 g bambun versoja
5 kaffirlimetinlehteä
2 rkl kalakastiketta
2 rkl sokeria
Maun mukaan chiliä lisää sekaan
Koristeluun:
2 punaista chiliä palasteltuna tosi pieneksi
Tuoreita mintun ja basilikan lehtiä

Tarjoillaan riisin kanssa

Pilko kanan rintafile mukavan kokoisiksi palasiksi.

Valmistele myös bambun versot ohuiksi suikaleiksi.

Kaada osa (1/3) kookosmaidosta isoon kasariin ja kiehauta.

Lisää punacurrytahna sekaan ja hauduta muutama minuutti.

Heitä joukkoon kanan rintafileet ja kypsennä kanat.

Samalla voit lisätä myös kalakastikkeen ja sokerin sekä bambunversot.

Mikäli liian tulista, miedonna makua hunajalla, mikäli kaipaa potkua lisää niin laita lisää currytahnaa tai pilko sekaan punaista chiliä.

Kannattaa huomioida, että riisi vie jonkun verran potkua pois...

Annoksen päälle sitten basilikaa, minttua ja punaista chiliä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Azmyth
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee13g12kcal2.8g0g0.1g0g
Kookosmaito, light, kevyt, Santa Maria, 1 prk18g9kcal0.1g0.2g1.1g0g
Currytahna punainen1g2.7kcal0g0.1g0.2g0g
Kalakastike 1 rkl, annos 16g0.7g0.3kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.6g2.2kcal0g0.6g0g0g
Bambunverso viipaleet (Wok´n roll), annos 225g5.7g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g56kcal6g2g2.8g0g
Valittu annoskoko39g28kcal3g1g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna20g14kcal1.5g0.5g0.7g0g
Arvot/100g100g72kcal7.7g2.6g3.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221455