Nadan Karppisämpylä

Muna ja jugurtti sekaisin hyvin.

Kuivat aineet yhteen ja muniin sitten sotketaan.

Juusto viimeiseksi.

Nyt laitettaan uuni päälle ja annetaan taikinan olla ja sitten pyöritellään mukavan kokoisia pallosia ja uuniin 225 ja noin 15 minuuttia, kunnes väri on kivan ruskehtava.

Resepti alunperin ollut Karppaus.

Infossa

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g2.7g17kcal0.6g0.2g1.5g0g
Soijajauhot, Soyolk2.1g8.2kcal0.8g0.3g0.4g0.2g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g10g14kcal1.3g0g1g0g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.3g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.8g5.6kcal0.2g0.1g0.5g0.1g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g7.3g10kcal0.3g0.4g0.7g0g
Fiber husk (1rkl=10g)0.5g0.1kcal0g0g0g0.5g
Vehnälese 0.8g1.9kcal0.1g0.1g0g0.3g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa14g41kcal3.2g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g198kcal13g2.8g14.6g2.2g
Valittu annoskoko39g99kcal6.5g1.4g7.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna20g50kcal3.3g0.7g3.7g0.6g
Arvot/100g100g255kcal16.7g3.6g18.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223035