Pähkinä-rusinaraakasuklaa

Sulata kaakaovoi ja kookosrasva vesihauteessa.

Lisää muut aineet ja anna maustua 10-20 min.
Annostele esim.

jääpalamuotteihin tai laakeaan astiaan ja jäähdytä pakastimessa tai jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaovoi, raaka (Dyw), annos 100g5.2g46kcal0g0g5.2g0g
Kookosrasva 100 % 11g96kcal0.1g0g10.9g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton5g16kcal1.2g0.5g1g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g6g13kcal0.3g3g0g2.4g
Manteli 4g25kcal1g0.3g2.2g0.3g
Saksanpähkinä 1.4g10kcal0.2g0g0.9g0.2g
Hasselpähkinä 1g6.5kcal0.1g0g0.6g0.2g
Rusina 5.4g16kcal0.2g3.3g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g458kcal6.2g14.2g41.6g7.2g
Valittu annoskoko39g229kcal3.1g7.1g20.8g3.6g
Annoskoko puolitettuna20g115kcal1.6g3.6g10.4g1.8g
Arvot/100g100g588kcal8g18.3g53.5g9.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226201